neděle 17. prosince 2023

2024 - Program

I tentokrát bude program!
Hlavními tahouny programové linie jsou tentokrát nově Roman "Gordhart" Čech a Katka Soudková
Zatím máme jasno v následujících bodech:

  1. Protože se to minule osvědčilo, programová linie bude mít vyčleněnou místnost. Aby se nerušili party animals s těmi, kteří se chtějí soustředit a dobrat nějakých kloudných závěrů. Místnost a čas - bude známo pořadí a rozpis.
  2. Bude pouze jedna programová linie. Nechceme stresovat nikoho se sháněním množství témat, ani s nutností si vybrat.
  3. Ideálně chceme témata, která někdo chce přinést a někdo jiný poslouchat. Letos zkusím primárně oslovit lidi cíleně podle předchozích anket ve FB skupině a jít tomu štěstíčku naproti. Pokud ale něco dobrého máte, určitě se ozvěte!
  4. Moc bysme chtěli, kdyby se sešly i nějaký talky s praktickým důrazem. Postmortem proběhlých her, "nepovedlo se" nebo třeba jen "dělali jsme hru s toutou konkrétní ideou a takto jsme jí tam zpracovali". Bloky máme rozdělené po půl hodinách, takže nejmenší formát je třeba 25 minut slov (něco trochu delšího, než pětiminutový rant, ale zase ne nic na celou hodinu). Delší kusy samozřejmě uvítáme taky, vůbec se nebojte!
  5. Rádi bychom vyzkoušeli i jiné formy příspěvků než jenom přednášky s prezentací. Třeba workshopy nebo moderované diskuse (moderátory dokážeme sehnat).
  6. Ideálně, když každé téma bude doplněno textem, článkem, statí shrnující myšlenky. Prezentace s plameňákem bez textu je k ničemu, soubor poznámek se zdroji je výrazně lepší, ucelený článek je nejlepší. 
  7. V pátek bude zhruba hodinové sezení s pětiminutovými bloky "Ahoj, já jsem Zappo a chci si s vámi tenhle víkend povídat hlavně o ...". Pro lidi, kteří si o něčem povídat chtějí cíleně, pro seznámení se, pro vytváření diskuzních hloučků - a to vše v rozsahu, který neunese celý blok.

Žádné komentáře:

Okomentovat