neděle 17. prosince 2023

2024 - Účast

Pro závazné přihlášení použijte níže uvedený formulář. Pokud uvedete, že se zúčastníte, bereme to jako závaznou přihlášku - nicméně vzhledem k občasným stresům z minulosti a občasného převisu, počítejte s přihláškou a svou účastí jako potvrzenou, až uvidíte ve formuláři POTVRZENO
 
Samozřejmě, když nepřijedete, tak vám nikdo nohy zlámat nepřijde, ale pořád očekáváme peníze nebo ideálně náhradníka - a to, že nám to řeknete dopředu.

Vzhledem k tomu, že stárneme a máme děti, bude možné aby až tři páry obsadily po jednom ze tří dvoulůžkových pokojů, spolu se svým dítětem. Bude pro to v přihlášce kolonka. Pokud bude přetlak, vyřešíme to nějak domluvou - nebo Zappo výběrem. Prosíme o pochopení.

Součástí přihlášky je možnost přidat se s tématem do programové linie. Doplnit / upravit / rozšířit / lépe osvětlit apod. lze téma i později přes Zappa. Políčko v přihlášce slouží hlavně pro první představu o vašich nápadech.

Přihlásit zde!

Seznam závazně přihlášených zde!

ZMĚNA OPROTI MINULOSTI: Peníze posílejte až poté, co vás vyzvu. Bude to asi opět 300 Kč na účet 2700077526 / 2010 u FIO banky. Do zprávy pro příjemce mi dejte vědět kdo jste. Budu průběžně aktualizovat seznam přihlášených o toto potvrzení.

Žádné komentáře:

Okomentovat